Borsod Festék Kft. Miskolc

Borsod Festék 3

Borsodfesték Kft. üzletei: Festék Centrum és Festék Áruház

Cégnév: Borsodfesték Kft. 

Cím: 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 5. 

Telefonszám: +36 46/506-508

Borsodfesték Kft. 

Festék Centrum Trilak Stúdió Miskolc, Zsolcai kapu 5. Tel.: 46/506-508

Festék Áruház Trilak Stúdió Miskolc, Király utca 5. Tel: 46/509-412

Kedvező árak, színvonalas szolgáltatás

A Borsodfesték Kft. festék szakipari anyagok kereskedelmével foglalkozik. Üzleteinkben széles választékban találhatóak meg beltéri falfestékek, penészgátló falfestékek, dekorációs falfestékek, homlokzatfestékek, nemesvakolatok, zománcfestékek, lazúrok, lakkok, tömítők, ragasztók, bel és kültéri díszítőelemek, díszlecek, rozetták, mennyezeti lapok, fűrészporos és üvegszövet tapéták.

Célunk, hogy a kedvező árak mellett színvonalas szolgáltatást nyújtsunk vásárlóinak. Munkatársaink szakmailag képzettek és megbízhatóak, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és rugalmasan szolgáljuk ki ügyfeleinket. 

Fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmat, amely alapjául szolgál a hosszú távú kapcsolatok kialakításában, így legtöbb ügyfelünk visszatérő ügyfél.

Mind a forgalmazott termékeink estében, mind technikailag figyelemmel követjük az újításokat, melyeket a régi és bevált dolgokkal ötvözve hasznosítunk, hogy mindig a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatást nyújtsuk a vásárlóink részére, a legjobb árak mellett. 

Üzletpolitikánk lényege: mérsékelt árak alkalmazásával, ügyfélcentrikus gondolkodásmóddal, modern eszközök használatával, a bizalom megnyerése és hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása.

Az ISO 9001:2001 minőségtanúsítvány alapján cégünk megköveteli a szakszerű, színvonalas és pontos ügyfélközpontú munkavégzést. Ez a tanúsítvány is tükrözi a végzett munkánk minőségét és igényességünket.