Color Company
beszerzési társulás

CSATLAKOZÁS ELŐNYEI

EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSE

Minden üzletnek azonos lehetősége nyílik a közösen elért sikerek utáni eredményesség növelésére. Célunk, hogy olyan mértékben növekedjenek üzleteink, amit önállóan nem tudnának elérni.

BESZÁLLÍTÓI SZERZŐDÉSEK

A felgyorsuló élet és az egyre növekvő piaci verseny megköveteli, hogy minden kereskedő piacvezető gyártóktól a lehető legkedvezőbb beszerzési árakon szerezze be a termékeit.

KÖZPONTI PROMÓCIÓS TEVÉKENYSÉG

Központi marketing tevékenység, amely hatékonyabban és célzottabban segít a piac meghatározott célcsoportját megtalálni helyi reklámokkal, különleges ajánlatokkal.

BŐVÜLŐ BESZÁLLÍTÓI KÖR

A vevők megtartásának és az újak megszerzésének ez az egyik legfontosabb alapfeltétele a folyamatosan növekvő termékkínálat, bővülő beszállítói kör.

ÖNÁLLÓSÁG MEGTARTÁSA

A társulás tiszteletben tartja a tagok piaci önállóságát, mindenféle központi nyomás nélkül. Mindenki megtarthatja saját arculatát és az eddigi jól bevált kereskedelmi módszereit.

ÁTLÁTHATÓ MŰKÖDÉS

Az átlátható működés hozzájárul a társulás hosszú távú sikerességéhez, eredményességéhez.

KÖZÖS KÉPVISELET

A Color Company beszerzési társulás kiemelt célja, hogy közös képviseletet nyújtson minden alapító és tag számára a társulást érintő kérdésekben.

KÖZÖS CÉLOK

Legfőbb közös célunk, hogy a Color Company beszerzési társulás a piac számára elismert és hiteles, a vevők, a gyártók által ismert és keresett vállalkozás, ami kölcsönös értéket termet a vásárlók és partnerek számára.

POZITÍV MEGÍTÉLÉS

A dinamikus fejlődés, a megbízható háttár, a szakértelem, a vevővevő centrikusság, a piacvezető gyártók minőségi termékeinek forgalmazása, az egységes promóció mind-mind pozitív megítélést ad az üzletek számára.

KOMMUNIKÁCIÓ

Folyamatos és rendszeres kommunikácó, az információk gyors áramlása segíti a beszerzési társulás sikerességét. Továbbá a tagok segítik egymást, szakmai információkat adnak át, vitatnak meg.

Számaink

0
millió

BEVÉTEL

0
üzleti partner

BESZÁLLÍTÓ

0
tag

ÜZLET

0
Color Company

ALAPÍTÓ

BESZÁLLÍTÓINK

ppg_trilak_logo
130.spv
84.spv
173.spv
114.spv-2
fbshare
motip
celli_festek_logo
Tesa-logo
duefa_logo
einhell-germany-ag-logo-vector
unnamed-4
logo-2
logo-2-rs-egrokorr.hu_
119.spv
optima-logo
Unknown

Beszállítóink
véleménye rólunk

Kiváló csapatmunkával, erős, megbízható üzleti kapcsolatot fenntartva tovább erősítjük piacvezető pozíciónkat, irányt mutatva a magyar festékpiacon.

Trilak
Mátyus Attila Key Account Manager Baumit Kft

Kiszámítható piaci magatartás, közös gondolkodás valódi partnerség a cégeink között. Évekre visszanyúló, stabil lábakon álló likvid üzleti kapcsolat.

Mátyus Attila Key Account Manager Baumit Kft
Baumit