Szolgáltatások

Fedezze fel termékeinket és szolgáltatásainkat!

Beltéri Festékek

Beltéri falfestékek széles választéka üzletinkben. Sokunknak komoly fejtörést okoz, hogy felújító munkákhoz milyen festékeket vásároljon. Szinte mindenféle beltéri felületre, száraz és nedves helyekre, célokra feladatokra igényekre található speciális festék. Számíthat szakmai tapasztalunkra, minden festési munkára van megoldásunk.

Kültéri festékek és vakolatok

Lábazat kialakítása vagy felújítása? Homlokzat színének frissítése? Hőszigetelés és homlokzatképzés egyben?Megbízható, világszínvonalú márkák által forgalmazott minőségi kültéri festékek és vakolatok széles választéka található kínálatunkban.

Festő szerszámok és kiegészítők

A kiváló festőszerszámok segítségével garantált a precíz és hibátlan munkavégzés. A minőségi eszközöknek köszönhetően nem csak a szakemberek, hanem a kezdő festők, hobbi barkácsolók is könnyedén kivitelezhetik a festést.

Számítógépes színkeverés

Számítógépes színkeverésünk segítségével boltunkban több ezer szín közül választhatsz, ha az előre kikevert színek közül nem találtad meg az igazit. Több mint 40.000 színárnyalatból választhat és minden felületre: falra, fémre, kül- és beltérre egyaránt! A szolgáltatás díjmentes.

Szakmai tanácsadás

A Color Company üzletek munkatársai folyamatos képzéseken, oktatásokon vesznek részt, elsőként szereznek tudást a legújabb technológiákról, anyagokról, eljárásokról, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljanak vásárlók számára és a lehető legmagasabb szinten szolgálják ki a felmerülő igényeket.

Közös promóció

A Color Company üzleteinek legfontosabb alapelve szerint a  vásárló áll a középpontban. E filozófia része a nem csupán vásárlói igényekhez igazodó széles áruválaszték, hanem a folyamatos, egységes akciók, kedvezmények, nyereményjátékok, termék promóciók vásárlóink számára.

Kérdésed van? 

Lépj velünk kapcsolatba!