Festék Centrum Eger

trilak-festek-studio-festek-centrum-eger-fuzesabony-tiszafuredtrilak-festek-studio-festek-centrum-eger-fuzesabony-tiszafured
festek-aruhaz-egerbenfestek-aruhaz-egerben

Festék Centrum

Cégnév: Festék Centrum Kft. 

Cím: 3300 Eger, Sas út 94. 

Telefonszám: +36 36 412 985

Festék Centrum

Festék Centrum Kft. Trilak Stúdió 3300 Eger, Sas út 94. Tel: +36 36 412 985 

Festék Centrum Kft. Trilak Stúdió 3390 Füzesabony, Hunyadi J. út 35. Tel: +36 36 341 468 

Festék Centrum Kft. Trilak Stúdió 5350 Tiszafüred, Ady Endre út 4. Tel: +36 59 352 679 

Amiért érdemes hozzánk betérni

Festék Centrumban 25 éves festékipari tapasztalattal, már három telephelyen, Egerben, Füzesabonyban és Tiszafüreden várjuk a hozzánk forduló építkezőket, felújítókat, átépítőket, laikusokat és szakembereket. A Trilak partnereként a cég valamennyi termékét forgalmazzuk, de megtalálhatóak nálunk festékipar piacvezető gyártóinak termékei is, hogy a lehető legszélesebb palettát nyújthassuk vásárlóink számára. Jöjjön el hozzánk, válogasson több ezer termékünk között!

Társaságunk jogelődje a „Minaret Festékbolt” 1992-ben alakult egyéni vállalkozásként, Egerben a Knézich Károly úton.  Több telephelyváltás után, 1998 végén költöztünk a jelenlegi helyünkre, az egri Sas útra, egy 100 nm-es üzlethelyiségbe. Ezzel egyidejűleg megalakult a Festék Centrum Kft. is. Már ekkor tudtuk, hogy egy hosszú távú folyamatot indítunk el. Az első pillanattól fogva az volt a célunk, hogy egy olyan vállalkozás alapjait rakjuk le, mely értékrendjével, szolgáltatásai színvonalával a stabilitás, a magas szakmai színvonal és a figyelmes kiszolgálás garanciája lesz. Napjainkra egri, Sas úti üzletünk plusz 100 nm-rel bővült; majd megnyitottuk füzesabonyi és tiszafüredi festéküzleteinket is.

Munkánk során mindig elsődlegesen azt tartjuk szem előtt, hogy a hozzánk forduló építkezők, felújítók, átépítők, laikusok és szakemberek mindig a céljaiknak legmegfelelőbb, jó minőségű és esztétikus anyagokból tudjanak választani. Ennek elengedhetetlen feltétele munkatársaink magas szintű szakmai tudása, valamint őszinte érdeklődése Vevőink igényei és problémái iránt.

Boltjainkban a festékipar széles palettáját felvonultatjuk, a piacvezető gyártók termékeit mind megvásárolhatják, a lehető legszélesebb áruválasztékra törekszünk! Ha ennek ellenére valamilyen termékre mégsem talál rá a Vásárlónk, akkor rendelésre, rövid határidő alatt, beszerezzük a hiányzó árut.